Hallo allemaal

Ik ben Caroline en ik verzorg sinds mijn kinderjaren al konijnen. Op mijn 21e begon ik met het hobbymatig fokken van konijnen en dus heb ik heel veel ervaring in het houden, verzorgen en voeren van konijnen. Ook heb ik een tijdje Peruvian Cavia’s gefokt.

Tien jaar geleden begon ik met het voeren van gedroogde kruiden aan mijn konijnen. Ik was veel op zoek naar de werking van kruiden en kwam ik er achter dat gedroogde kruiden makkelijk te bewaren zijn en dat ze veel goeds doen bij onze konijnen.

Je kunt je voorstellen dat je konijn in bepaalde periodes zoals verharing, ziektes en operaties, schijnzwanger en aankomende winterperiodes extra vitamines nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Hierbij kunnen kruiden helpen! 5 á 10 % van de voeding van konijnen dient eigenlijk uit kruiden te bestaan.

Ik wil onze konijnen zo natuurlijk mogelijk voeren en dus krijgen ze hier veel verse weide, verse en gedroogde kruiden en bladeren, verse groenten en hooi.  Ze krijgen hier maar een minimale hoeveelheid brokken.

Net zoals ieder ander wil ik mijn konijnen ook graag verwennen, maar dan op een gezonde manier. Dus ik ben altijd op zoek naar producten die zo natuurlijk mogelijk zijn (zoals gedroogde appelstukjes en banaan) en naar gezonde snacks die geen of zo min mogelijk suikers, toevoegingen en bindmiddelen bevatten. Alle producten op de site zijn dan ook eerst getest door ons testpanel van 12 Engelse Mini Lop konijntjes.

Doordat mensen die hier een konijntje adopteerde en hun dierenartsen zagen wat voor goeds gedroogde kruiden etc. doen voor hun gezondheid, vacht en bouw, kreeg ik steeds meer vraag naar gedroogde kruiden etc. Wat langzaam begon met steeds iets meegeven, werd uiteindelijk een kast met wat producten voor de verkoop in de garage.

Sinds we vorig jaar verhuisd zijn ben ik in onze garage een “winkeltje” begonnen met meerdere kasten. En in januari 2022 besloot ik met deze webshop te beginnen, zodat het bestellen en verzenden van producten makkelijker ging.
Nu heb ik dus gewoon een snoepwinkeltje voor konijnen. Hoe gaaf is dat!
Daarom de naam Bunny Sweets.

Meer en meer mensen beginnen onze webshop te vinden en dat is heel erg leuk. En ook is het heel fijn om te horen dat iedereen zo tevreden is.

Ik heb geen ambitie om allerlei verschillende merken voer te gaan verkopen zoals alle grote ketens. Ik wil juist een beetje uniek blijven en producten verkopen die niet zomaar overal te krijgen zijn.

We zouden het leuk vinden als je rondkijkt in onze webshop en zijn er vragen over kruiden, gezondheidsproblemen bij je konijn of cavia of over natuurlijker voeren. Dan mag je altijd mailen naar info@bunnysweets.nl en je mag ook altijd een afspraak maken om langs te komen voor meer informatie of onze producten te bekijken (zie kopje contact)

Onder het kopje pakketten is het ook mogelijk proefpakketjes te bestellen, zodat je enkele van onze producten eerst kan uitproberen.

Liefs Caroline

Een mega konijnen liefhebber

*AL ONZE GEDROOGDE KRUIDEN, VLOKKEN EN FRUIT ZIJN MEESTAL EEN JAAR OF MEER HOUDBAAR. BEWAAR ZE AFGESLOTEN, DONKER, DROOG EN KOEL.  ZIE OOK ONS BEWAAR ADVIES.

Winkelwagen
Translate »