Ruilen en terugsturen
Je hebt het recht om je bestelling of een product tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Kosten voor terugzending zijn voor de koper.
Het product moet binnen 14 dagen na het retour aanmelden bij ons terug zijn. Je krijgt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het retour je aankoop bedrag terug gestort op uw rekening.
Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Het is verstandig om tijdens het terugsturen gebruik te maken van een track-and-tracecode.
Als je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Bunny Sweets terug gestuurd moeten worden. Labels en etiketten dienen onbeschadigd te blijven.
Producten van stof, zoals hooizakken, mandjes en theemutsen mogen niet gebruikt zijn, geen haren van huisdieren bevatten en niet gewassen zijn!
Om een retour aan te melden kun je contact met ons opnemen via info@bunnysweets.nl
Sommige artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Daarom kunnen artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn niet terug gestuurd of geruild worden. 
Wil je de artikelen ruilen? Dan kun je tijdens of na het terugsturen van de producten een nieuwe bestelling plaatsen voor de producten die je in plaats daarvan graag wilt ontvangen. 
Het retouradres is:
Bunny Sweets
Jan Ligeriusstraat 7
5866 AR Swolgen
Winkelwagen
Translate »